Nabeschouwing Mechelen - Kortrijk (1-1) || Jupiler Pro League

Zaterdag 7 december 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Mechelen het zaterdag 7 december 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Stadion in Mechelen.

Via de Mechelen - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Kortrijk (1-1)

In de Jupiler Pro League heeft de wedstrijd tussen Mechelen en Kortrijk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door I. Ezekiel, waarmee Kortrijk met 0-1 de leiding nam. Mechelen kwam na 78 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van I. de Camargo, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Kortrijk
Goals
1
1
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
10
4
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
108
110
Gevaarlijke aanvallen
77
70
Overtredingen
13
18
Buitenspel
3
3
Corners
7
5
Wissels
3
3
LIVE Mechelen - Kortrijk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Mechelen Wissel L. Bijker voor A. Corryn Mechelen
52' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor G. Kagelmacher Kortrijk
54' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor L. Azouni Kortrijk
60' Wissel Kortrijk Wissel I. Ezekiel voor F. Hornby Kortrijk
64' Wissel Mechelen Wissel I. de Camargo voor N. Storm Mechelen
68' Wissel Kortrijk Wissel J. Stojanovic voor H. Kage Kortrijk
72' Wissel Mechelen Wissel J. Vanlerberghe voor R. Schoofs Mechelen
75' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor K. DHaene Kortrijk
76' Doelpunt Kortrijk Doelpunt I. Ezekiel met assist van J. De Sart Kortrijk 0-1
78' Doelpunt Mechelen Doelpunt I. de Camargo met assist van W. Togui Mechelen 1-1
83' Wissel Kortrijk Wissel E. Ocansey voor C. Lepoint Kortrijk
Opstellingen Mechelen - Kortrijk
De opstellingen van Mechelen en Kortrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kortrijk zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Wouter Vrancken
Formatie 4-2-3-1
Coach Yves Vanderhaeghe
Wissels Kortrijk
# Speler Pos.
16 Maxime De Man K
13 Brendan Hines-Ike V
29 Andriy Batsula V
8 Abdul Ajagun M
51 Eric Ocansey A
11 Jovan Stojanović A
39 Imoh Ezekiel A
Voorbeschouwing Mechelen - Kortrijk

Mechelen en Kortrijk treffen elkaar in de 18e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mechelen en Kortrijk elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Mechelen 0
Winst Kortrijk 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mechelen op een 7e positie staat, terwijl we Kortrijk terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Mechelen - Kortrijk Opstelling Mechelen Opstelling Kortrijk Live Mechelen - Kortrijk Live Mechelen - Kortrijk kijken Mechelen - Kortrijk kijken Live Mechelen - Kortrijk stream Mechelen - Kortrijk Fox Sports Nabeschouwing Mechelen - Kortrijk Uitslag Mechelen - Kortrijk Statistieken Mechelen - Kortrijk Jupiler Pro League 2019/2020 Mechelen - Kortrijk wedden Mechelen - Kortrijk gokken Mechelen - Kortrijk Unibet