Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Gent (2-1) || Jupiler Pro League

Zondag 11 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Royal Excel Mouscron het zondag 11 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Gent (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Royal Excel Mouscron en Gent is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 2-1 overwinning voor Royal Excel Mouscron. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door L. Depoitre, waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. Royal Excel Mouscron kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Boya, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette J. Campins zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Royal Excel Mouscron de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jan Boterberg, waardoor Royal Excel Mouscron dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Royal Excel Mouscron - Gent
Goals
2
1
Gele kaarten
0
1
Aanvallen
66
97
Gevaarlijke aanvallen
46
74
Corners
2
7
Wissels
3
3
LIVE Royal Excel Mouscron - Gent 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt Gent Doelpunt L. Depoitre met assist van M. Sylla Gent 0-1
28' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel B. Van Durmen voor D. Mohamed Royal Excel Mouscron
34' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt F. Boya met assist van M. Bakic Royal Excel Mouscron 1-1
44' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt J. Campins Royal Excel Mouscron 2-1
61' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Asare Gent
62' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel N. Antonov voor S. Allagui Royal Excel Mouscron
63' Wissel Gent Wissel G. Kvilitaia voor L. Depoitre Gent
67' Wissel Gent Wissel J. David voor L. Verstraete Gent
77' Wissel Gent Wissel A. Castro-Montes voor M. Lustig Gent
88' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel F. Pierrot voor J. Osabutey Royal Excel Mouscron
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Gent
De opstellingen van Royal Excel Mouscron en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Royal Excel Mouscron gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Gent zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Bernd Hollerbach
Basiselftal Royal Excel Mouscron
# Speler Pos.
90 Vaso Vasić K
25 Rafal Pietrzak V
31 Bruno Godeau V
22 Joan Campins Vidal V
4 Nathan De Medina V
15 Frank Boya V
10 Marko Bakić M
11 Dimitri Mohamed M
8 Deni Hočko M
9 Sami Allagui A
45 Jonah Osabutey A
Wissels Royal Excel Mouscron
# Speler Pos.
1 Jean Butez K
13 Alessandro Ciranni V
3 Nemanja Antonov V
32 Jonathan Buatu Mananga V
30 Benjamin Van Durmen M
7 Fabrice Olinga Essono A
23 Frantzdy Pierrot A
Formatie 4-3-1-2
Coach Jess Thorup
Voorbeschouwing Royal Excel Mouscron - Gent

Royal Excel Mouscron en Gent treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Royal Excel Mouscron en Gent elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Royal Excel Mouscron 0
Winst Gent 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Royal Excel Mouscron op een 8e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 6e plaats.

Tags
Royal Excel Mouscron - Gent Opstelling Royal Excel Mouscron Opstelling Gent Live Royal Excel Mouscron - Gent Live Royal Excel Mouscron - Gent kijken Royal Excel Mouscron - Gent kijken Live Royal Excel Mouscron - Gent stream Royal Excel Mouscron - Gent Fox Sports Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Gent Uitslag Royal Excel Mouscron - Gent Statistieken Royal Excel Mouscron - Gent Jupiler Pro League 2019/2020 Royal Excel Mouscron - Gent wedden Royal Excel Mouscron - Gent gokken Royal Excel Mouscron - Gent Unibet