Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Kortrijk (2-0) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zondag 15 september 2019 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Royal Excel Mouscron het zondag 15 september 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Kortrijk (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Royal Excel Mouscron en Kortrijk is onder leiding van scheidsrechter Wesley Alen geëindigd in een 2-0 overwinning voor Royal Excel Mouscron. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door D. Queiros, waarmee Royal Excel Mouscron met 1-0 de leiding nam. Royal Excel Mouscron kreeg via S. Allagui in de 52e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Wesley Alen de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 68e minuut kreeg L. Rougeaux van Kortrijk voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Kortrijk de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte A. Garcia de voorsprong door in de 73e minuut de 2-0 te scoren voor Royal Excel Mouscron.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Royal Excel Mouscron.

LIVE Royal Excel Mouscron - Kortrijk 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor F. Olinga Royal Excel Mouscron
43' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt D. Queiros met assist van R. Pietrzak Royal Excel Mouscron 1-0
46' Wissel Kortrijk Wissel J. Stojanovic voor E. Ocansey Kortrijk
51' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor L. Rougeaux Kortrijk
52' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor E. Rolland Kortrijk
52' Penalty gemist Royal Excel Mouscron Penalty gemist S. Allagui Royal Excel Mouscron
58' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel N. Antonov voor F. Olinga Royal Excel Mouscron
62' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor F. Boya Royal Excel Mouscron
63' Wissel Kortrijk Wissel H. Kage voor A. Ajagun Kortrijk
68' Tweede gele kaart Kortrijk Tweede gele kaart voor L. Rougeaux Kortrijk
73' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt A. Garcia met assist van J. Osabutey Royal Excel Mouscron 2-0
74' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Bakic voor J. Osabutey Royal Excel Mouscron
78' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor M. Bakic Royal Excel Mouscron
80' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel S. Perica voor S. Allagui Royal Excel Mouscron
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - Kortrijk
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Kortrijk
De opstellingen van Royal Excel Mouscron en Kortrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Royal Excel Mouscron gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kortrijk zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.