Nabeschouwing Sint-Truiden - Cercle Brugge (0-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 15 februari 2020 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Sint-Truiden het zaterdag 15 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Cercle Brugge (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Cercle Brugge is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door K. Hoggas, waarmee Cercle Brugge met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Cercle Brugge uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Sint-Truiden - Cercle Brugge 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor T. De Smet Sint-Truiden
38' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor F. Colidio Sint-Truiden
38' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor J. Panzo Cercle Brugge
46' Wissel Cercle Brugge Wissel N. Ueda voor J. Panzo Cercle Brugge
58' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Colombatto Sint-Truiden
61' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Mmaee Sint-Truiden
63' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt K. Hoggas Cercle Brugge 0-1
65' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor I. Sankhon Sint-Truiden
66' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor D. De Belder Cercle Brugge
67' Wissel Sint-Truiden Wissel Alan Sousa voor A. De Bruyn Sint-Truiden
68' Wissel Sint-Truiden Wissel T. Ito voor J. Botaka Sint-Truiden
82' Wissel Sint-Truiden Wissel R. Bushiri voor C. Durkin Sint-Truiden
82' Wissel Cercle Brugge Wissel J. Omolo voor D. Hotič Cercle Brugge
89' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor K. Hoggas Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Cercle Brugge
Opstellingen Sint-Truiden - Cercle Brugge
De opstellingen van Sint-Truiden en Cercle Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Cercle Brugge zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.