Nabeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende (5-0) || Jupiler Pro League 2019/2020

Vrijdag 27 december 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Sporting Charleroi het vrijdag 27 december 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende (5-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 5-0 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door S. Nicholson, waarmee Sporting Charleroi met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van L. Ndenbe zorgde ervoor dat Sporting Charleroi op 2-0 kwam te staan in de 51e minuut. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Sporting Charleroi, waarmee M. Fall zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

M. Ilaimaharitra zette Sporting Charleroi even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Wesli De Cremer toegekende penalty wist te benutten. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Sporting Charleroi. Deze werd gescoord door F. Tsadjout in de 81e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wesli De Cremer en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Sporting Charleroi.

LIVE Sporting Charleroi - KV Oostende 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt S. Nicholson met assist van K. Rezaei Sporting Charleroi 1-0
46' Wissel KV Oostende Wissel F. Sakala voor R. Neto KV Oostende
46' Wissel KV Oostende Wissel I. Sylla voor R. Vargas KV Oostende
51' Eigen doelpunt Sporting Charleroi Eigen doelpunt L. Ndenbe Sporting Charleroi 2-0
58' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt M. Fall met assist van R. Morioka Sporting Charleroi 3-0
72' Penalty Sporting Charleroi Penalty M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi 4-0
73' Wissel Sporting Charleroi Wissel F. Tsadjout voor K. Rezaei Sporting Charleroi
78' Wissel KV Oostende Wissel I. Boonen voor R. DHaese KV Oostende
79' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Hjulsager KV Oostende
81' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt F. Tsadjout met assist van M. Fall Sporting Charleroi 5-0
82' Wissel Sporting Charleroi Wissel G. Hendrickx voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
82' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Henen voor M. Fall Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - KV Oostende
Opstellingen Sporting Charleroi - KV Oostende
De opstellingen van Sporting Charleroi en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende

Sporting Charleroi en KV Oostende treffen elkaar in de 21e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 29 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is KV Oostende favoriet. 6 keer wist de ploeg van Sporting Charleroi te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Sporting Charleroi. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sporting Charleroi 5
Winst KV Oostende 6
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Charleroi op een 4e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 14e plaats.