Nabeschouwing Standard Luik - Waasland-Beveren (2-0) || Jupiler Pro League 2019/2020

Woensdag 30 oktober 2019 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Standard Luik het woensdag 30 oktober 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Waasland-Beveren (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 2-0 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Standard Liège kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van M. Carcela-Gonzalez. Laat in de wedstrijd wist Standard Liège opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het O. Oulare die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Standard Liège.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Standard Luik.

LIVE Standard Luik - Waasland-Beveren 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Carcela-Gonzalez met assist van S. Bastien Standard Liège 1-0
39' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Wiegel Waasland-Beveren
67' Wissel Waasland-Beveren Wissel S. Milosevic voor F. Durmishaj Waasland-Beveren
78' Wissel Waasland-Beveren Wissel B. Badibanga voor M. Verreth Waasland-Beveren
83' Wissel Standard Liège Wissel S. Amallah voor M. Lestienne Standard Liège
83' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Dierckx voor A. Wiegel Waasland-Beveren
83' Wissel Standard Liège Wissel O. Oulare voor D. Cop Standard Liège
91' Doelpunt Standard Liège Doelpunt O. Oulare Standard Liège 2-0
92' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Amallah Standard Liège
92' Wissel Standard Liège Wissel J. Gonzalez voor M. Carcela-Gonzalez Standard Liège
93' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor S. Milosevic Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Waasland-Beveren
Opstellingen Standard Luik - Waasland-Beveren
De opstellingen van Standard Luik en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Waasland-Beveren zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Standard Luik - Waasland-Beveren

Standard Luik en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 13e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Waasland-Beveren in de Jupiler Pro League vond plaats op 17 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Standard Luik favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Waasland-Beveren slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Standard Luik 11
Winst Waasland-Beveren 1
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 2e positie staat, terwijl we Waasland-Beveren terugvinden op de 15e plaats.