Nabeschouwing Waasland-Beveren - Antwerp (0-4) || Jupiler Pro League 2019/2020

Vrijdag 6 december 2019 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Waasland-Beveren het vrijdag 6 december 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethielstadion in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Antwerp (0-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 0-4 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door D. Lamkel Ze, waarmee Antwerp met 0-1 de leiding nam. Antwerp vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Lamkel Ze op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 0-3 doordat D. Mbokani van Antwerp een penalty wist te benutten in de 86e minuut.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Antwerp in de 92e minuut, nadat Z. Gano de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Antwerp.

LIVE Waasland-Beveren - Antwerp 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Lamkel Ze met assist van D. Mbokani Antwerp 0-1
60' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Lamkel Ze Antwerp 0-2
61' Wissel Waasland-Beveren Wissel S. Milosevic voor F. Durmishaj Waasland-Beveren
65' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukotic Waasland-Beveren
69' Wissel Waasland-Beveren Wissel C. Dhauholou voor J. Schryvers Waasland-Beveren
71' Wissel Antwerp Wissel K. Mirallas voor L. Refaelov Antwerp
76' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor K. Mirallas Antwerp
77' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Jubitana voor Y. Kobayashi Waasland-Beveren
86' Penalty Antwerp Penalty D. Mbokani Antwerp 0-3
86' Wissel Antwerp Wissel S. Coopman voor D. Lamkel Ze Antwerp
87' Wissel Antwerp Wissel Z. Gano voor D. Mbokani Antwerp
92' Doelpunt Antwerp Doelpunt Z. Gano Antwerp 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Antwerp
Opstellingen Waasland-Beveren - Antwerp
De opstellingen van Waasland-Beveren en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Antwerp

Waasland-Beveren en Antwerp treffen elkaar in de 18e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en Antwerp in de Jupiler Pro League vond plaats op 4 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antwerp. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Waasland-Beveren favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Antwerp slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Waasland-Beveren 3
Winst Antwerp 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 15e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 5e plaats.