Nabeschouwing Waasland-Beveren - Genk (0-4) || Jupiler Pro League

Zaterdag 17 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League neemt Waasland-Beveren het zaterdag 17 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethielstadion in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Genk (0-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Genk is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 0-4 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door J. Paintsil, waarmee Genk met 0-1 de leiding nam. Genk vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Samata op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Genk, waarmee M. Samata zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Genk in de 86e minuut, nadat M. Samata de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Genk.

Wedstrijdstatistieken Waasland-Beveren - Genk
Gele kaarten
2
0
Corners
3
3
LIVE Waasland-Beveren - Genk 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt Genk Doelpunt J. Paintsil met assist van J. Ito Genk 0-1
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Agyepong voor B. Djihad Waasland-Beveren
52' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Wiegel Waasland-Beveren
53' Doelpunt Genk Doelpunt M. Samata met assist van B. Heynen Genk 0-2
61' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Sula voor F. Forte Waasland-Beveren
66' Doelpunt Genk Doelpunt M. Samata met assist van J. Paintsil Genk 0-3
67' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Heymans voor X. Emmers Waasland-Beveren
70' Wissel Genk Wissel J. Maehle voor C. De Norre Genk
76' Wissel Genk Wissel I. Hagi voor J. Piotrowski Genk
86' Doelpunt Genk Doelpunt M. Samata met assist van I. Hagi Genk 0-4
87' Wissel Genk Wissel D. Wouters voor B. Heynen Genk
92' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Heymans Waasland-Beveren
Opstellingen Waasland-Beveren - Genk
De opstellingen van Waasland-Beveren en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Genk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Adnan Čustović
Wissels Waasland-Beveren
# Speler Pos.
89 Kevin Debaty K
4 Valtteri Moren V
28 Daam Foulon V
24 Paul Fadiala Keita M
18 Daan Heymans M
40 Thomas Agyepong M
99 Stefan Milošević A
98 Din Sula A
Formatie 4-3-3
Coach Felice Mazzù
Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Genk

Waasland-Beveren en Genk treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Van Damme en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Waasland-Beveren en Genk elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Waasland-Beveren 0
Winst Genk 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 15e positie staat, terwijl we Genk terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Waasland-Beveren - Genk Opstelling Waasland-Beveren Opstelling Genk Live Waasland-Beveren - Genk Live Waasland-Beveren - Genk kijken Waasland-Beveren - Genk kijken Live Waasland-Beveren - Genk stream Waasland-Beveren - Genk Fox Sports Nabeschouwing Waasland-Beveren - Genk Uitslag Waasland-Beveren - Genk Statistieken Waasland-Beveren - Genk Jupiler Pro League 2019/2020 Waasland-Beveren - Genk wedden Waasland-Beveren - Genk gokken Waasland-Beveren - Genk Unibet