Nabeschouwing Waasland-Beveren - Mechelen (1-3) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zondag 27 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Waasland-Beveren het zondag 27 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethielstadion in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Mechelen (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 1-3 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door O. Kaya, waarmee Mechelen met 0-1 de leiding nam. Waasland-Beveren kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Kobayashi, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van A. Tshibola kwam Mechelen in de 67e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor Mechelen vergroot nadat W. Togui de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Mechelen.

LIVE Waasland-Beveren - Mechelen 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Tshibola Waasland-Beveren
45' Doelpunt Mechelen Doelpunt O. Kaya met assist van J. Vanlerberghe Mechelen 0-1
52' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Y. Kobayashi met assist van A. Koita Waasland-Beveren 1-1
59' Wissel Waasland-Beveren Wissel B. Badibanga voor A. Koita Waasland-Beveren
66' Wissel Mechelen Wissel W. Togui voor J. Vanlerberghe Mechelen
66' Wissel Mechelen Wissel C. Tainmont voor N. Storm Mechelen
67' Eigen doelpunt Mechelen Eigen doelpunt A. Tshibola Mechelen 1-2
72' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor A. Corryn Mechelen
78' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Jubitana voor A. Tshibola Waasland-Beveren
81' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Sula voor A. Wiegel Waasland-Beveren
84' Wissel Mechelen Wissel L. Bijker voor A. Corryn Mechelen
85' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Foulon Waasland-Beveren
90' Doelpunt Mechelen Doelpunt W. Togui met assist van C. Tainmont Mechelen 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Mechelen
Opstellingen Waasland-Beveren - Mechelen
De opstellingen van Waasland-Beveren en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mechelen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.