Nabeschouwing Waasland-Beveren - Sporting Charleroi (0-4) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 31 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 31 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Sporting Charleroi (0-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 0-4 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door R. Morioka, waarmee Sporting Charleroi met 0-1 de leiding nam. Sporting Charleroi vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Bruno op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Sporting Charleroi, waarmee S. Nicholson zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Sporting Charleroi in de 83e minuut, nadat D. Henen de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Sporting Charleroi.

LIVE Waasland-Beveren - Sporting Charleroi 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt R. Morioka met assist van N. Fortuna Sporting Charleroi 0-1
52' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt M. Bruno Sporting Charleroi 0-2
59' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt S. Nicholson Sporting Charleroi 0-3
60' Wissel Waasland-Beveren Wissel S. Milosevic voor X. Emmers Waasland-Beveren
69' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Agyepong voor T. Dierckx Waasland-Beveren
70' Wissel Sporting Charleroi Wissel K. Rezaei voor R. Morioka Sporting Charleroi
76' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Henen voor M. Fall Sporting Charleroi
83' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt D. Henen Sporting Charleroi 0-4
86' Wissel Waasland-Beveren Wissel B. Djihad voor D. Heymans Waasland-Beveren
89' Wissel Sporting Charleroi Wissel G. Hendrickx voor M. Bruno Sporting Charleroi
92' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukotic Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Sporting Charleroi
Opstellingen Waasland-Beveren - Sporting Charleroi
De opstellingen van Waasland-Beveren en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.