Nabeschouwing Waasland-Beveren - Standard Luik (2-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 21 december 2019 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 21 december 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethielstadion in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Standard Luik (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 2-1 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor R. Goreux van Standard Liège. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 32e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel in de eerste helft, na 35 minuten was het M. Lestienne die Standard Liège op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte S. Milosevic namens Waasland-Beveren in de 66e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat D. Sula namens Waasland-Beveren in de 88e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christof Dierick, waardoor Waasland-Beveren dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Waasland-Beveren - Standard Luik 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor R. Goreux Standard Liège
32' Tweede gele kaart Standard Liège Tweede gele kaart voor R. Goreux Standard Liège
35' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Lestienne met assist van N. Gavory Standard Liège 0-1
39' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor M. Caufriez Waasland-Beveren
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel S. Milosevic voor T. Agyepong Waasland-Beveren
57' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukotic Waasland-Beveren
64' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Koita Waasland-Beveren
65' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Sula voor D. Jubitana Waasland-Beveren
66' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt S. Milosevic Waasland-Beveren 1-1
72' Wissel Standard Liège Wissel F. Avenatti voor D. Cop Standard Liège
72' Wissel Standard Liège Wissel S. Miangue voor A. Boljevic Standard Liège
83' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Schryvers voor A. Wiegel Waasland-Beveren
88' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt D. Sula Waasland-Beveren 2-1
89' Wissel Standard Liège Wissel D. M. Dragus voor M. Lestienne Standard Liège
89' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Jubitana D. Waasland-Beveren
94' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Sula Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Standard Luik
Opstellingen Waasland-Beveren - Standard Luik
De opstellingen van Waasland-Beveren en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.