Nabeschouwing Zulte-Waregem - Cercle Brugge (6-0) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 5 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Cercle Brugge (6-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Cercle Brugge is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 6-0 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door C. Larin, waarmee Zulte-Waregem met 1-0 de leiding nam. Zulte-Waregem vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Bruno op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van Zulte-Waregem, waarmee G. Bruno zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 75 minuten was het J. Taravel die de bal in eigen doel werkte, waardoor Zulte-Waregem op 4-0 kwam te staan. De 5-0 voor Zulte-Waregem volgde even later in de 85e minuut nadat S. Berahino namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 91e minuut en kwam op naam te staan van Zulte-Waregem speler C. Larin, die daarmee tekende voor de 6-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bert Put bij een 6-0 eindstand in het voordeel van Zulte-Waregem, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Zulte-Waregem - Cercle Brugge 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor G. Bruno Zulte-Waregem
10' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor N. Ueda Cercle Brugge
13' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt C. Larin met assist van D. de Fauw Zulte-Waregem 1-0
24' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt G. Bruno Zulte-Waregem 2-0
58' Wissel Zulte-Waregem Wissel O. Govea voor A. Sissako Zulte-Waregem
62' Wissel Cercle Brugge Wissel L. Foster voor I. Saadi Cercle Brugge
65' Wissel Zulte-Waregem Wissel L. Zarandia voor H. Bjordal Zulte-Waregem
70' Wissel Cercle Brugge Wissel J. Mboula voor J. Omolo Cercle Brugge
73' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt G. Bruno met assist van C. Larin Zulte-Waregem 3-0
75' Eigen doelpunt Zulte-Waregem Eigen doelpunt J. Taravel Zulte-Waregem 4-0
77' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor S. Peeters Cercle Brugge
78' Wissel Zulte-Waregem Wissel D. Oberlin voor G. Bruno Zulte-Waregem
79' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor J. Taravel Cercle Brugge
80' Wissel Cercle Brugge Wissel S. Omeonga voor S. Peeters Cercle Brugge
85' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt S. Berahino met assist van S. Bossut Zulte-Waregem 5-0
91' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt C. Larin met assist van L. Zarandia Zulte-Waregem 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Cercle Brugge
Opstellingen Zulte-Waregem - Cercle Brugge
De opstellingen van Zulte-Waregem en Cercle Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Cercle Brugge zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 5-4-1
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Cercle Brugge

Zulte-Waregem en Cercle Brugge treffen elkaar in de 10e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Cercle Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 2 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Cercle Brugge slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zulte-Waregem 10
Winst Cercle Brugge 8
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 8e positie staat, terwijl we Cercle Brugge terugvinden op de 16e plaats.