Voorbeschouwing Genk - Kortrijk (0-0) || Jupiler Pro League

Zaterdag 8 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Genk het zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Genk - Kortrijk 0-0

Vanaf zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Genk - Kortrijk volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 6 uur, 31 minuten en 33 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Kortrijk
Opstellingen Genk - Kortrijk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Genk - Kortrijk

Genk en Kortrijk treffen elkaar in de 11e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Genk en Kortrijk in de Jupiler Pro League vond plaats op 27 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Genk favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Kortrijk slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Genk 13
Winst Kortrijk 9
Gelijkspel 7
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genk op een 2e positie staat, terwijl we Kortrijk terugvinden op de 14e plaats.

Tags
Genk - Kortrijk Opstelling Genk Opstelling Kortrijk Live Genk - Kortrijk Live Genk - Kortrijk kijken Genk - Kortrijk kijken Live Genk - Kortrijk stream Genk - Kortrijk Fox Sports Nabeschouwing Genk - Kortrijk Uitslag Genk - Kortrijk Statistieken Genk - Kortrijk Jupiler Pro League 2022/2023 Genk - Kortrijk wedden Genk - Kortrijk gokken Genk - Kortrijk Unibet