Nabeschouwing KV Oostende - Sint-Truiden (0-1) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt KV Oostende het zaterdag 20 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Sint-Truiden (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Brent Staessens geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door T. Leistner, waarmee Sint-Truiden met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name KV Oostende dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sint-Truiden.

LIVE KV Oostende - Sint-Truiden 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt T. Leistner met assist van C. Bruls Sint-Truiden 0-1
34' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Hashioka Sint-Truiden
35' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Kagawa Sint-Truiden
38' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Amade KV Oostende
41' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor O. Urhoghide KV Oostende
46' Wissel KV Oostende Wissel K. Rocha Santos voor A. Amade KV Oostende
64' Wissel KV Oostende Wissel C. McGeehan voor N. Batzner KV Oostende
64' Wissel KV Oostende Wissel F. Hornby voor D. Atanga KV Oostende
64' Wissel KV Oostende Wissel B. Capon voor O. Urhoghide KV Oostende
78' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Koita voor S. van Dessel Sint-Truiden
83' Wissel Sint-Truiden Wissel R. Bauer voor D. Hashioka Sint-Truiden
87' Wissel Sint-Truiden Wissel G. Bruno voor S. Kagawa Sint-Truiden
89' Wissel KV Oostende Wissel T. Ndicka Matam voor S. Dewaele KV Oostende
89' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor W. Janssens Sint-Truiden
91' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor G. Bruno Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Sint-Truiden
Opstellingen KV Oostende - Sint-Truiden
De opstellingen van KV Oostende en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.