Nabeschouwing Mechelen - Antwerp (0-2) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zondag 24 juli 2022 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Mechelen het zondag 24 juli 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Antwerp (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 0-2 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door M. Frey, waarmee Antwerp met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 35e minuut voor dat Antwerp via M. Frey op 0-2 kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Antwerp.

LIVE Mechelen - Antwerp 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Vanlerberghe Mechelen
31' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Frey met assist van T. Alderweireld Antwerp 0-1
35' Penalty Antwerp Penalty M. Frey Antwerp 0-2
46' Wissel Mechelen Wissel T. Peyre voor J. Vanlerberghe Mechelen
50' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor T. Alderweireld Antwerp
61' Wissel Mechelen Wissel A. Da Cruz voor G. Hairemans Mechelen
65' Wissel Antwerp Wissel M. Benson voor K. Miyoshi Antwerp
66' Wissel Antwerp Wissel V. Janssen voor M. Frey Antwerp
71' Wissel Mechelen Wissel B. Bolingoli voor A. Van Hoorenbeeck Mechelen
71' Wissel Mechelen Wissel G. Engvall voor J. Ngoy Mechelen
73' Wissel Antwerp Wissel J. Bataille voor R. De Laet Antwerp
80' Wissel Antwerp Wissel B. Verstraete voor R. Nainggolan Antwerp
80' Wissel Antwerp Wissel D. Almeida voor M. Balikwisha Antwerp
85' Wissel Mechelen Wissel S. Oum Gouet voor D. Lavalee Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Antwerp
Opstellingen Mechelen - Antwerp
De opstellingen van Mechelen en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Danny Buijs
Coach Mark van Bommel
Voorbeschouwing Mechelen - Antwerp

Mechelen en Antwerp treffen elkaar in de 1e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Jupiler Pro League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Antwerp in de Jupiler Pro League vond plaats op 20 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Mechelen favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Antwerp slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.