Nabeschouwing Mechelen - Standard Luik (2-0) || Jupiler Pro League 2022/2023

Woensdag 19 oktober 2022 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Mechelen het woensdag 19 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Standard Luik (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Jasper Vergoote geëindigd in een 2-0 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door J. Vanlerberghe, waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. Mechelen vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Ngoy op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Mechelen.

LIVE Mechelen - Standard Luik 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Wissel Standard Liège Wissel A. Donnum voor J. Laursen Standard Liège
32' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor B. Verstraete Mechelen
49' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Alzate Standard Liège
50' Wissel Standard Liège Wissel M. Fossey voor G. Cimirot Standard Liège
70' Wissel Standard Liège Wissel C. Canak voor W. Balikwisha Standard Liège
70' Wissel Standard Liège Wissel O. Davida voor G. Dewaele Standard Liège
70' Wissel Standard Liège Wissel S. Perica voor D. M. Dragus Standard Liège
71' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Vanlerberghe Mechelen 1-0
74' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Ngoy met assist van G. Hairemans Mechelen 2-0
77' Wissel Mechelen Wissel T. Peyre voor J. Vanlerberghe Mechelen
77' Wissel Mechelen Wissel J. Van Hecke voor A. Da Cruz Mechelen
79' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor P. Zinckernagel Standard Liège
88' Wissel Mechelen Wissel Y. Malede voor N. Storm Mechelen
88' Wissel Mechelen Wissel F. Soelle Soelle voor J. Ngoy Mechelen
89' Wissel Mechelen Wissel A. Van Hoorenbeeck voor B. Bolingoli Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Standard Luik
Opstellingen Mechelen - Standard Luik
De opstellingen van Mechelen en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.