Nabeschouwing Mechelen - Union Saint-Gilloise (3-0) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Mechelen het zaterdag 6 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Union Saint-Gilloise (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Union Saint-Gilloise is onder leiding van scheidsrechter Jasper Vergoote geëindigd in een 3-0 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door R. Schoofs, waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Lazare Amani zorgde ervoor dat Mechelen op 2-0 kwam te staan in de 51e minuut. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Mechelen, waarmee J. Ngoy zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jasper Vergoote, waardoor Mechelen dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Mechelen - Union Saint-Gilloise 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor V. Boone Union Saint-Gilloise
44' Doelpunt Mechelen Doelpunt R. Schoofs met assist van J. Ngoy Mechelen 1-0
46' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel R. Sykes voor V. Boone Union Saint-Gilloise
51' Eigen doelpunt Mechelen Eigen doelpunt J. Lazare Amani Mechelen 2-0
56' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Z. Ilyes Union Saint-Gilloise
58' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor T. Teuma Union Saint-Gilloise
59' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Ngoy met assist van G. Hairemans Mechelen 3-0
60' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor D. Lavalee Mechelen
62' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Lynen voor J. Lazare Amani Union Saint-Gilloise
62' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel O. El Azzouzi voor T. Teuma Union Saint-Gilloise
62' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel M. Salah El Boukammiri voor D. Vanzeir Union Saint-Gilloise
65' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor R. Schoofs Mechelen
74' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel A. Dony voor B. Nieuwkoop Union Saint-Gilloise
78' Wissel Mechelen Wissel T. Raemaekers voor G. Hairemans Mechelen
78' Wissel Mechelen Wissel J. Hernandez voor J. Van Hecke Mechelen
85' Wissel Mechelen Wissel G. Engvall voor J. Ngoy Mechelen
88' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor L. Lapoussin Union Saint-Gilloise
89' Wissel Mechelen Wissel S. Oum Gouet voor N. Storm Mechelen
89' Wissel Mechelen Wissel I. Swers voor B. Bolingoli Mechelen
91' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor C. Puertas Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Mechelen - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van Mechelen en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Union Saint-Gilloise zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.