Nabeschouwing RFC Seraing - Club Brugge (0-2) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 10 september 2022 - 18:15 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt RFC Seraing het zaterdag 10 september 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - Club Brugge (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen RFC Seraing en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 0-2 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door C. Larin, waarmee Club Brugge met 0-1 de leiding nam. Club Brugge vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Vanaken op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Club Brugge.

LIVE RFC Seraing - Club Brugge 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor C. Larin Club Brugge
44' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor A. Nusa Club Brugge
52' Doelpunt Club Brugge Doelpunt C. Larin met assist van R. Yaremchuk Club Brugge 0-1
53' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor S. Sissoko RFC Seraing
64' Wissel RFC Seraing Wissel L. Abanda voor M. Poaty RFC Seraing
66' Wissel Club Brugge Wissel A. Skov Olsen voor É. Balanta Club Brugge
66' Wissel Club Brugge Wissel R. Onyedika voor A. Nusa Club Brugge
69' Doelpunt Club Brugge Doelpunt H. Vanaken met assist van R. Yaremchuk Club Brugge 0-2
74' Wissel RFC Seraing Wissel Sérgio Conceição voor M. Cachbach RFC Seraing
74' Wissel RFC Seraing Wissel S. Elisor voor D. Opare RFC Seraing
74' Wissel RFC Seraing Wissel M. Sambu voor M. Mouandilmadji RFC Seraing
74' Wissel Club Brugge Wissel Ferran Jutglà voor R. Yaremchuk Club Brugge
75' Wissel Club Brugge Wissel L. Audoor voor C. Nielsen Club Brugge
83' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor A. Ba RFC Seraing
83' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor S. Elisor RFC Seraing
86' Wissel Club Brugge Wissel K. Sowah voor C. Larin Club Brugge
93' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor A. Sylla RFC Seraing
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - Club Brugge
Opstellingen RFC Seraing - Club Brugge
De opstellingen van RFC Seraing en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat RFC Seraing gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach José Jeunechamps
Coach Carl Hoefkens
Voorbeschouwing RFC Seraing - Club Brugge

RFC Seraing en Club Brugge treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RFC Seraing en Club Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 5 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 2 keer wist de ploeg van RFC Seraing te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor RFC Seraing. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst RFC Seraing 0
Winst Club Brugge 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RFC Seraing op een 16e positie staat, terwijl we Club Brugge terugvinden op de 3e plaats.