Nabeschouwing RFC Seraing - Sint-Truiden (1-2) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 18:15 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt RFC Seraing het zaterdag 5 november 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - Sint-Truiden (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen RFC Seraing en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor S. Mvoue van RFC Seraing. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 44e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 47 minuten was het Vagner die RFC Seraing op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte D. Hayashi namens Sint-Truiden in de 77e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 79e minuut was het Sint-Truiden dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van G. Bruno, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jan Boterberg, waardoor Sint-Truiden dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE RFC Seraing - Sint-Truiden 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor S. Tremoulet RFC Seraing
17' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor S. Mvoue RFC Seraing
44' Tweede gele kaart RFC Seraing Tweede gele kaart voor S. Mvoue RFC Seraing
47' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt Vagner RFC Seraing 1-0
54' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor W. Janssens Sint-Truiden
56' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Koita voor W. Janssens Sint-Truiden
58' Wissel RFC Seraing Wissel M. Dembele voor V. Guillaume RFC Seraing
68' Wissel RFC Seraing Wissel A. Bernier voor Sergio Conceicao RFC Seraing
70' Wissel Sint-Truiden Wissel S. van Dessel voor F. Boya Sint-Truiden
77' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt D. Hayashi met assist van E. Bocat Sint-Truiden 1-1
78' Wissel RFC Seraing Wissel L. Abanda voor M. Poaty RFC Seraing
79' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt G. Bruno met assist van S. van Dessel Sint-Truiden 1-2
83' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Vagner RFC Seraing
91' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor M. Cachbach RFC Seraing
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - Sint-Truiden
Opstellingen RFC Seraing - Sint-Truiden
De opstellingen van RFC Seraing en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat RFC Seraing gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.