LIVE Sint-Truiden - Anderlecht (0-0) || Jupiler Pro League

Zondag 14 augustus 2022 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League neemt Sint-Truiden het zondag 14 augustus 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Sint-Truiden Gelijk Winst Anderlecht
3.55x inzet 3.45x inzet 2.08x inzet
LIVE Sint-Truiden - Anderlecht 0-0

Vanaf zondag 14 augustus 2022 om 13:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Sint-Truiden - Anderlecht volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 uur, 5 minuten en 55 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Anderlecht
Opstellingen Sint-Truiden - Anderlecht

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sint-Truiden - Anderlecht

Sint-Truiden en Anderlecht treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Anderlecht in de Jupiler Pro League vond plaats op 14 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Anderlecht favoriet. 14 keer wist de ploeg van Sint-Truiden te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Sint-Truiden. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sint-Truiden 7
Winst Anderlecht 14
Gelijkspel 6
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 16e positie staat, terwijl we Anderlecht terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Sint-Truiden - Anderlecht Opstelling Sint-Truiden Opstelling Anderlecht Live Sint-Truiden - Anderlecht Live Sint-Truiden - Anderlecht kijken Sint-Truiden - Anderlecht kijken Live Sint-Truiden - Anderlecht stream Sint-Truiden - Anderlecht Fox Sports Nabeschouwing Sint-Truiden - Anderlecht Uitslag Sint-Truiden - Anderlecht Statistieken Sint-Truiden - Anderlecht Jupiler Pro League 2022/2023 Sint-Truiden - Anderlecht wedden Sint-Truiden - Anderlecht gokken Sint-Truiden - Anderlecht Unibet