Nabeschouwing Sint-Truiden - Standard Luik (1-2) || Jupiler Pro League 2022/2023

Vrijdag 9 september 2022 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Sint-Truiden het vrijdag 9 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Standard Luik (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 1-2 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door D. M. Dragus, waarmee Standard Liège met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van T. Leistner zorgde ervoor dat Standard Liège op 0-2 kwam te staan in de 43e minuut. Door een benutte penalty kwam Sint-Truiden vervolgens op 1-2. Het was C. Bruls die vanaf 11 meter wist te scoren in de 63e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alexandre Boucaut, waardoor Standard Luik dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sint-Truiden - Standard Luik 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Standard Liège Doelpunt D. M. Dragus met assist van S. Amallah Standard Liège 0-1
41' Wissel Standard Liège Wissel J. Laursen voor N. Ngoy Standard Liège
43' Eigen doelpunt Standard Liège Eigen doelpunt T. Leistner Standard Liège 0-2
46' Wissel Sint-Truiden Wissel G. Bruno voor S. Kagawa Sint-Truiden
46' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Koita voor D. Hayashi Sint-Truiden
46' Wissel Sint-Truiden Wissel F. Boya voor S. van Dessel Sint-Truiden
57' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor A. Donnum Standard Liège
59' Wissel Standard Liège Wissel F. Melegoni voor G. Cimirot Standard Liège
63' Penalty Sint-Truiden Penalty C. Bruls Sint-Truiden 1-2
66' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Amallah Standard Liège
71' Wissel Standard Liège Wissel O. Davida voor A. Donnum Standard Liège
71' Wissel Standard Liège Wissel S. Perica voor D. M. Dragus Standard Liège
72' Wissel Standard Liège Wissel P. Zinckernagel voor W. Balikwisha Standard Liège
77' Wissel Sint-Truiden Wissel F. Kaya voor S. Okazaki Sint-Truiden
91' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor F. Melegoni Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Standard Luik
Opstellingen Sint-Truiden - Standard Luik
De opstellingen van Sint-Truiden en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.