Nabeschouwing Standard Luik - Cercle Brugge (2-0) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Standard Luik het zondag 7 augustus 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Cercle Brugge (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Cercle Brugge is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 2-0 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 31 minuten. S. Amallah maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Standard Liège vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 50e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Het was wederom S. Amallah die aanlegde en vervolgens de 2-0 wist te scoren voor Standard Liège.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Standard Luik.

LIVE Standard Luik - Cercle Brugge 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor A. Denkey Cercle Brugge
31' Penalty Standard Liège Penalty S. Amallah Standard Liège 1-0
37' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor R. Decostere Cercle Brugge
50' Penalty Standard Liège Penalty S. Amallah Standard Liège 2-0
46' Wissel Cercle Brugge Wissel C. Vanhoutte voor H. van der Bruggen Cercle Brugge
46' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Ueda voor O. Deman Cercle Brugge
47' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor K. Laifis Standard Liège
54' Wissel Standard Liège Wissel E. Shamir voor J. Laursen Standard Liège
65' Wissel Cercle Brugge Wissel E. Kehrer voor A. Denkey Cercle Brugge
71' Wissel Standard Liège Wissel N. Ohio voor R. Emond Standard Liège
71' Wissel Standard Liège Wissel A. Boljevic voor A. Donnum Standard Liège
75' Wissel Cercle Brugge Wissel D. Velkovski voor L. Torres Cercle Brugge
75' Wissel Cercle Brugge Wissel Heitor voor R. Decostere Cercle Brugge
84' Wissel Standard Liège Wissel L. Noubi Ngnokam voor D. M. Dragus Standard Liège
84' Wissel Standard Liège Wissel M. Bokadi voor G. Dewaele Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Cercle Brugge
Opstellingen Standard Luik - Cercle Brugge
De opstellingen van Standard Luik en Cercle Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cercle Brugge zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.