Nabeschouwing Standard Luik - KV Oostende (1-0) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Standard Luik het zaterdag 3 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - KV Oostende (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 1-0 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door D. M. Dragus, waarmee Standard Liège met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name KV Oostende dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Standard Luik uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Standard Luik - KV Oostende 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Rocha Santos KV Oostende
42' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor N. Ngoy Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel O. Davida voor R. Emond Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel N. Raskin voor A. Boljevic Standard Liège
60' Wissel Standard Liège Wissel C. Canak voor A. Donnum Standard Liège
60' Wissel Standard Liège Wissel G. Dewaele voor W. Balikwisha Standard Liège
67' Doelpunt Standard Liège Doelpunt D. M. Dragus Standard Liège 1-0
75' Wissel KV Oostende Wissel D. Atanga voor K. Rocha Santos KV Oostende
76' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor D. M. Dragus Standard Liège
80' Wissel Standard Liège Wissel F. Melegoni voor D. M. Dragus Standard Liège
82' Wissel KV Oostende Wissel T. Ndicka Matam voor A. Albanese KV Oostende
82' Wissel KV Oostende Wissel M. Berte voor N. Batzner KV Oostende
82' Wissel KV Oostende Wissel A. Musayev voor F. Hornby KV Oostende
84' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor O. Urhoghide KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - KV Oostende
Opstellingen Standard Luik - KV Oostende
De opstellingen van Standard Luik en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Standard Luik - KV Oostende

Standard Luik en KV Oostende treffen elkaar in de 7e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 19 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor KV Oostende. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Standard Luik favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl KV Oostende slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Standard Luik 9
Winst KV Oostende 8
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 11e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 14e plaats.