Nabeschouwing Standard Luik - Sporting Charleroi (3-1) || Jupiler Pro League 2022/2023

Vrijdag 14 april 2023 - 20:45 uur



In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Standard Luik het vrijdag 14 april 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Sporting Charleroi (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 3-1 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Sporting Charleroi
Goals
3
1
LIVE Standard Luik - Sporting Charleroi 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Sporting Charleroi
Opstellingen Standard Luik - Sporting Charleroi

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Standard Luik - Sporting Charleroi

Standard Luik en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 33e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 9 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 38 duels tussen beide ploegen is Standard Luik favoriet. De thuisploeg wist 21 keer te winnen, terwijl Sporting Charleroi slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Standard Luik 21
Winst Sporting Charleroi 7
Gelijkspel 10
Totaal 38

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 6e positie staat, terwijl we Sporting Charleroi terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Standard Luik - Sporting Charleroi Opstelling Standard Luik Opstelling Sporting Charleroi Live Standard Luik - Sporting Charleroi Live Standard Luik - Sporting Charleroi kijken Standard Luik - Sporting Charleroi kijken Live Standard Luik - Sporting Charleroi stream Standard Luik - Sporting Charleroi Fox Sports Nabeschouwing Standard Luik - Sporting Charleroi Uitslag Standard Luik - Sporting Charleroi Statistieken Standard Luik - Sporting Charleroi Jupiler Pro League 2022/2023 Standard Luik - Sporting Charleroi wedden Standard Luik - Sporting Charleroi gokken Standard Luik - Sporting Charleroi Unibet