Nabeschouwing Zulte-Waregem - OH Leuven (2-5) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 8 oktober 2022 - 18:15 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 8 oktober 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - OH Leuven (2-5)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 2-5 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door J. Vossen, waarmee Zulte-Waregem met 1-0 de leiding nam. OH Leuven kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Gonzalez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette S. Kiyine zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee OH Leuven de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de voorsprong voor OH Leuven vergroot nadat M. Gonzalez de 1-3 wist te scoren. In de 74e werkte C. De Norre de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-3 kwam te staan. Even later was het opnieuw C. De Norre die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij OH Leuven op 2-4 in de 77e minuut. Namens OH Leuven mocht M. Gonzalez in de 91e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wesli De Cremer bij een 2-5 eindstand in het voordeel van OH Leuven.

LIVE Zulte-Waregem - OH Leuven 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor R. Tsouka Zulte-Waregem
30' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor N. Nsingi OH Leuven
40' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt J. Vossen met assist van A. Ndour Zulte-Waregem 1-0
41' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor J. Vossen Zulte-Waregem
46' Wissel OH Leuven Wissel S. Kiyine voor J. D. Thorsteinsson OH Leuven
46' Wissel OH Leuven Wissel M. Gonzalez voor N. Nsingi OH Leuven
51' Doelpunt OH Leuven Doelpunt M. Gonzalez met assist van C. De Norre OH Leuven 1-1
58' Doelpunt OH Leuven Doelpunt S. Kiyine OH Leuven 1-2
61' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor A. Drambayev Zulte-Waregem
62' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor L. Willen Zulte-Waregem
63' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Offor voor Dani Ramirez Zulte-Waregem
63' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Sangare voor A. Ndour Zulte-Waregem
65' Doelpunt OH Leuven Doelpunt M. Gonzalez met assist van H. Mendyl OH Leuven 1-3
74' Eigen doelpunt Zulte-Waregem Eigen doelpunt C. De Norre Zulte-Waregem 2-3
75' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Braem voor A. Sissako Zulte-Waregem
75' Wissel Zulte-Waregem Wissel N. Miroshi voor R. Tsouka Zulte-Waregem
77' Doelpunt OH Leuven Doelpunt C. De Norre met assist van M. Gonzalez OH Leuven 2-4
80' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Malinov OH Leuven
80' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor C. Offor Zulte-Waregem
83' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor S. Braem Zulte-Waregem
84' Wissel OH Leuven Wissel M. Keita voor K. Malinov OH Leuven
88' Wissel Zulte-Waregem Wissel L. Vigen voor A. Drambayev Zulte-Waregem
89' Wissel OH Leuven Wissel D. Ouedraogo voor H. Mendyl OH Leuven
91' Doelpunt OH Leuven Doelpunt M. Gonzalez met assist van S. Kiyine OH Leuven 2-5
94' Wissel OH Leuven Wissel P. Ngawa voor L. Patris OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - OH Leuven
Opstellingen Zulte-Waregem - OH Leuven
De opstellingen van Zulte-Waregem en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.