Nabeschouwing OH Leuven - Standard Luik (3-1) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 5 mei 2024 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt OH Leuven het zondag 5 mei 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Standard Luik (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen OH Leuven en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 3-1 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Kelvin Yeboah, waarmee Standard Liège met 0-1 de leiding nam. OH Leuven kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Youssef Maziz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette Nachon Nsingi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee OH Leuven de leiding in de wedstrijd nam.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor OH Leuven vergroot nadat Jón Dagur Thorsteinsson de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor OH Leuven.

LIVE OH Leuven - Standard Luik 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Hakim Sahabo Standard Liège
43' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Kelvin Yeboah Standard Liège 0-1
46' Wissel Standard Liège Wissel William Balikwisha voor Hakim Sahabo Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel Kamal Sowah voor C. Çanak Standard Liège
47' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Youssef Maziz OH Leuven 1-1
65' Wissel OH Leuven Wissel Nachon Nsingi voor S. Mueanta OH Leuven
65' Wissel OH Leuven Wissel Jón Dagur Thorsteinsson voor Mathieu Maertens   OH Leuven
70' Wissel Standard Liège Wissel Brahim Ghalidi voor Hayao Kawabe Standard Liège
74' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Nachon Nsingi met assist van Jón Dagur Thorsteinsson OH Leuven 2-1
75' Wissel OH Leuven Wissel Joren Dom voor Youssef Maziz OH Leuven
79' Wissel Standard Liège Wissel Moussa Djenepo voor Jonathan Panzo Standard Liège
82' Wissel OH Leuven Wissel Ewoud Pletinckx voor E. Banzuzi OH Leuven
82' Wissel OH Leuven Wissel Kento Misao voor Richie Sagrado OH Leuven
84' Wissel Standard Liège Wissel Steven Alzate voor Marlon Fossey Standard Liège
93' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Jón Dagur Thorsteinsson OH Leuven
93' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Jón Dagur Thorsteinsson met assist van Nachon Nsingi OH Leuven 3-1
92' VAR: Afgekeurd doelpunt Joren Dom Afgekeurd doelpunt vanwege hands Joren Dom OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Standard Luik
Opstellingen OH Leuven - Standard Luik
De opstellingen van OH Leuven en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat OH Leuven gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.