Nabeschouwing De Treffers - NAC Breda (1-6) || KNVB Beker 2009/2010

Dinsdag 27 oktober 2009 - 19:00 uur

In de KNVB Beker 2009/2010 neemt De Treffers het dinsdag 27 oktober 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda.

Via de De Treffers - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Treffers - NAC Breda (1-6)

Het KNVB Beker duel tussen De Treffers en NAC Breda is geëindigd in een 1-6 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 1-5 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 10e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van Leonardo. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het NAC Breda dat via M. Amoah dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Lurling dacht na 20 minuten te scoren voor NAC Breda, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 28e minuut scoorde NAC Breda via D. Gorter, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 42 minuten spelen wist NAC Breda via Leonardo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 45e minuut scoorde B. Bakker namens De Treffers. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 61e minuut leek C. Fehér te scoren voor NAC Breda, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-6 eindstand.

Wedstrijdstatistieken De Treffers - NAC Breda
1
6
LIVE De Treffers - NAC Breda 1-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Treffers - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart De Treffers Gele kaart voor J. Zuidwijk De Treffers
0' Gele kaart De Treffers Gele kaart voor R. Janssen De Treffers
0' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. Kolkka NAC Breda
10' Doelpunt NAC Breda Doelpunt Leonardo NAC Breda
18' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. Amoah NAC Breda
20' Doelpunt NAC Breda Doelpunt A. Lurling NAC Breda
28' Doelpunt NAC Breda Doelpunt D. Gorter NAC Breda
42' Doelpunt NAC Breda Doelpunt Leonardo NAC Breda
45' Doelpunt De Treffers Doelpunt B. Bakker De Treffers
46' Wissel NAC Breda Wissel E. Cairo voor Leonardo NAC Breda
55' Wissel NAC Breda Wissel K. Elshot voor R. Penders NAC Breda
61' Doelpunt NAC Breda Doelpunt C. Fehér NAC Breda
65' Wissel NAC Breda Wissel F. Snoyl voor A. Lurling NAC Breda
69' Wissel De Treffers Wissel T. de Groot voor O. de Waard De Treffers
75' Wissel De Treffers Wissel D. de Bruijn voor B. Suppers De Treffers
80' Wissel De Treffers Wissel D. van Verseveld voor J. van Alst De Treffers
Video hoogtepunten en samenvatting De Treffers - NAC Breda
Opstellingen De Treffers - NAC Breda

Voorbeschouwing De Treffers - NAC Breda

De Treffers en NAC Breda spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat De Treffers en NAC Breda elkaar treffen in de KNVB Beker.