Nabeschouwing ASWH - WKE (2-3) || KNVB Beker 2014/2015

Woensdag 24 september 2014 - 20:00 uur

ASWH - WKE

In de KNVB Beker 2014/2015 neemt ASWH het woensdag 24 september 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen WKE. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Schildman (ASWH) (Hendrik-Ido-Ambacht) in Hendrik-Ido-Ambacht.

Via de ASWH - WKE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ASWH - WKE (2-3)

Het KNVB Beker duel tussen ASWH en WKE is geëindigd in een 2-3 overwinning voor WKE. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 16e minuut dacht WKE op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Jongsma. Helaas voor WKE werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het WKE dat via G. de Vries dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. van den Bosch dacht na 50 minuten te scoren voor ASWH, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde ASWH via S. van Axel-Dongen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 71 minuten spelen wist WKE via Y. Ramos de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken ASWH - WKE
2
3
LIVE ASWH - WKE 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ASWH - WKE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt WKE Doelpunt A. Jongsma WKE
25' Gele kaart ASWH Gele kaart voor R. de Bos ASWH
39' Gele kaart WKE Gele kaart voor A. Jongsma WKE
43' Gele kaart ASWH Gele kaart voor M. van Driel ASWH
47' Doelpunt WKE Doelpunt G. de Vries WKE
50' Doelpunt ASWH Doelpunt J. van den Bosch ASWH
56' Doelpunt ASWH Doelpunt S. van Axel-Dongen ASWH
61' Wissel WKE Wissel J. Hooiveld voor J. de Vries WKE
65' Gele kaart ASWH Gele kaart voor J. van den Bosch ASWH
71' Doelpunt WKE Doelpunt Y. Ramos WKE
75' Wissel ASWH Wissel R. Pot voor R. de Bos ASWH
82' Wissel ASWH Wissel A. van Dommelen voor B. van Stokkom ASWH
84' Wissel WKE Wissel A. van der Linden voor E. Eleveld WKE
85' Gele kaart ASWH Gele kaart voor R. Pot ASWH
90' Wissel WKE Wissel S. Meertens voor G. de Vries WKE
Video hoogtepunten en samenvatting ASWH - WKE
Opstellingen ASWH - WKE

Voorbeschouwing ASWH - WKE

ASWH en WKE spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen ASWH en WKE in de KNVB Beker vond plaats op 25 augustus 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor ASWH. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.