Nabeschouwing De Bataven - Urk (1-3) || KNVB Beker 2014/2015

Woensdag 27 augustus 2014 - 20:00 uur



In de KNVB Beker 2014/2015 neemt De Bataven het woensdag 27 augustus 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Urk. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Walburgen in Gendt.

Via de De Bataven - Urk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Bataven - Urk (1-3)

Het KNVB Beker duel tussen De Bataven en Urk is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Urk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 48e minuut dacht Urk op voorsprong te komen via een doelpunt van J. van Slooten. Helaas voor Urk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het De Bataven dat via E. Römer dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Nentjes dacht na 82 minuten te scoren voor Urk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Urk via J. van Slooten, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken De Bataven - Urk
Goals
1
3
LIVE De Bataven - Urk 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Bataven - Urk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Urk Gele kaart voor S. Lindeboom Urk
46' Gele kaart De Bataven Gele kaart voor R. van Duren De Bataven
46' Wissel Urk Wissel R. Nentjes voor J. de Boer Urk
48' Doelpunt Urk Doelpunt J. van Slooten Urk
51' Gele kaart Urk Gele kaart voor K. de Boer Urk
62' Doelpunt De Bataven Doelpunt E. Römer De Bataven
70' Wissel Urk Wissel G. Tol voor W. de Boer Urk
75' Gele kaart Urk Gele kaart voor K. Kramer Urk
75' Wissel De Bataven Wissel J. Derksen voor E. Römer De Bataven
82' Doelpunt Urk Doelpunt R. Nentjes Urk
88' Doelpunt Urk Doelpunt J. van Slooten Urk
Video hoogtepunten en samenvatting De Bataven - Urk
Opstellingen De Bataven - Urk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Bataven - Urk

De Bataven en Urk spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat De Bataven en Urk elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst De Bataven 0
Winst Urk 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
De Bataven - Urk Opstelling De Bataven Opstelling Urk Live De Bataven - Urk Live De Bataven - Urk kijken De Bataven - Urk kijken Live De Bataven - Urk stream De Bataven - Urk Fox Sports Nabeschouwing De Bataven - Urk Uitslag De Bataven - Urk Statistieken De Bataven - Urk KNVB Beker 2014/2015 De Bataven - Urk wedden De Bataven - Urk gokken De Bataven - Urk Unibet