Nabeschouwing Accrington Stanley - Charlton Athletic (2-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 30 juli 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Accrington Stanley het zaterdag 30 juli 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Charlton Athletic (2-2)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Accrington Stanley en Charlton Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door S. Fraser, waarmee Charlton Athletic met 0-1 de leiding nam. Accrington Stanley kwam in de 69e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. McConville, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette M. Leaburn zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Charlton Athletic de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Accrington Stanley nadat K. Adedoyin in de 96e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Accrington Stanley - Charlton Athletic 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor M. Sangare Accrington Stanley
36' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt S. Fraser met assist van D. Jaiyesimi Charlton Athletic 0-1
60' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor E. Hamilton Accrington Stanley
62' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Rich-Baghuelou Accrington Stanley
69' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt S. McConville met assist van S. Whalley Accrington Stanley 1-1
71' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Leaburn voor D. Jaiyesimi Charlton Athletic
71' Wissel Accrington Stanley Wissel K. Adedoyin voor M. Lowe Accrington Stanley
77' Wissel Accrington Stanley Wissel T. Leigh voor J. Pritchard Accrington Stanley
77' Wissel Charlton Athletic Wissel C. McGrandles voor A. Morgan Charlton Athletic
86' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Kirk voor C. Blackett-Taylor Charlton Athletic
87' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Payne voor S. Fraser Charlton Athletic
88' Wissel Accrington Stanley Wissel H. Pell voor E. Hamilton Accrington Stanley
94' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt M. Leaburn met assist van J. Payne Charlton Athletic 1-2
96' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt K. Adedoyin met assist van M. Clark Accrington Stanley 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Charlton Athletic
Opstellingen Accrington Stanley - Charlton Athletic
De opstellingen van Accrington Stanley en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.