Nabeschouwing Barnsley - Bristol Rovers (3-0) || League One 2022/2023

Dinsdag 16 augustus 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Barnsley het dinsdag 16 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Bristol Rovers (3-0)

Het League One duel tussen Barnsley en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 3-0 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Barnsley kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van D. Cole. Barnsley vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Williams op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van Barnsley, waarmee J. Benson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Drysdale, waardoor Barnsley dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Barnsley - Bristol Rovers 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Barnsley Doelpunt D. Cole met assist van C. Styles Barnsley 1-0
13' Doelpunt Barnsley Doelpunt J. Williams met assist van J. Benson Barnsley 2-0
35' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor S. Finley Bristol Rovers
35' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor P. Coutts Bristol Rovers
46' Wissel Bristol Rovers Wissel L. Gibson voor L. Gordon Bristol Rovers
46' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Rossiter voor A. Evans Bristol Rovers
46' Wissel Bristol Rovers Wissel G. Whelan voor P. Coutts Bristol Rovers
56' Doelpunt Barnsley Doelpunt J. Benson Barnsley 3-0
58' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor J. Connolly Bristol Rovers
62' Wissel Barnsley Wissel J. Norwood voor J. Aitchison Barnsley
67' Wissel Bristol Rovers Wissel R. Loft voor S. Finley Bristol Rovers
74' Wissel Barnsley Wissel C. McCarthy voor J. Williams Barnsley
74' Wissel Barnsley Wissel M. Wolfe voor L. Thomas Barnsley
83' Wissel Barnsley Wissel A. Marsh voor D. Cole Barnsley
84' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Kilgour voor H. Anderson Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Bristol Rovers
Opstellingen Barnsley - Bristol Rovers
De opstellingen van Barnsley en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.