Nabeschouwing Barnsley - Cheltenham Town (1-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Barnsley het zaterdag 6 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Cheltenham Town (1-0)

Het League One duel tussen Barnsley en Cheltenham Town is onder leiding van scheidsrechter Carl Brook geëindigd in een 1-0 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door L. Thomas, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Barnsley uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Barnsley - Cheltenham Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor S. Long Cheltenham Town
16' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor L. Sercombe Cheltenham Town
37' Wissel Barnsley Wissel L. Connell voor N. Cadden Barnsley
44' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor E. Bonds Cheltenham Town
56' Wissel Cheltenham Town Wissel D. Adshead voor E. Bonds Cheltenham Town
56' Wissel Cheltenham Town Wissel G. Lloyd voor D. NLundulu Cheltenham Town
61' Wissel Barnsley Wissel D. Cole voor J. Norwood Barnsley
61' Wissel Barnsley Wissel A. Marsh voor J. Aitchison Barnsley
66' Doelpunt Barnsley Doelpunt L. Thomas Barnsley 1-0
69' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor D. Adshead Cheltenham Town
73' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Brown voor C. Raglan Cheltenham Town
73' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Ebanks voor T. Perry Cheltenham Town
88' Wissel Barnsley Wissel W. Hondermarck voor L. Thomas Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Cheltenham Town
Opstellingen Barnsley - Cheltenham Town
De opstellingen van Barnsley en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.