Nabeschouwing Bolton Wanderers - Cheltenham Town (1-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 4 februari 2023 - 16:00 uur



In de League One 2022/2023 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 4 februari 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Cheltenham Town (1-0)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Cheltenham Town is onder leiding van scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Bolton Wanderers - Cheltenham Town
Goals
1
0
LIVE Bolton Wanderers - Cheltenham Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Cheltenham Town
Opstellingen Bolton Wanderers - Cheltenham Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Cheltenham Town

Bolton Wanderers en Cheltenham Town treffen elkaar in de 30e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bolton Wanderers en Cheltenham Town in de League One vond plaats op 4 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cheltenham Town. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bolton Wanderers als Cheltenham Town wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bolton Wanderers 1
Winst Cheltenham Town 1
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 5e positie staat, terwijl we Cheltenham Town terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Bolton Wanderers - Cheltenham Town Opstelling Bolton Wanderers Opstelling Cheltenham Town Live Bolton Wanderers - Cheltenham Town Live Bolton Wanderers - Cheltenham Town kijken Bolton Wanderers - Cheltenham Town kijken Live Bolton Wanderers - Cheltenham Town stream Bolton Wanderers - Cheltenham Town Fox Sports Nabeschouwing Bolton Wanderers - Cheltenham Town Uitslag Bolton Wanderers - Cheltenham Town Statistieken Bolton Wanderers - Cheltenham Town League One 2022/2023 Bolton Wanderers - Cheltenham Town wedden Bolton Wanderers - Cheltenham Town gokken Bolton Wanderers - Cheltenham Town Unibet