Nabeschouwing Bolton Wanderers - Lincoln City (2-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Lincoln City (2-0)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 40 minuten. D. Charles maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Bolton Wanderers vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Bolton Wanderers vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Bodvarsson op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers.

LIVE Bolton Wanderers - Lincoln City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor A. Jackson Lincoln City
40' Penalty Bolton Wanderers Penalty D. Charles Bolton Wanderers 1-0
48' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Williams Bolton Wanderers
51' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor B. House Lincoln City
51' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor G. Johnston Bolton Wanderers
65' Wissel Lincoln City Wissel M. H. Sanders voor L. Sorensen Lincoln City
65' Wissel Lincoln City Wissel D. Mandroiu voor J. Garrick Lincoln City
68' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Dempsey voor K. Lee Bolton Wanderers
73' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Bodvarsson voor E. Kachunga Bolton Wanderers
78' Wissel Lincoln City Wissel T. Oakley-Boothe voor B. House Lincoln City
82' Wissel Bolton Wanderers Wissel O. Afolayan voor D. Charles Bolton Wanderers
84' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt J. Bodvarsson Bolton Wanderers 2-0
94' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor K. Dempsey Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Lincoln City
Opstellingen Bolton Wanderers - Lincoln City
De opstellingen van Bolton Wanderers en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Lincoln City

Bolton Wanderers en Lincoln City treffen elkaar in de 12e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Neil Hair en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bolton Wanderers en Lincoln City in de League One vond plaats op 22 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Bolton Wanderers favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Lincoln City slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bolton Wanderers 2
Winst Lincoln City 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 6e positie staat, terwijl we Lincoln City terugvinden op de 12e plaats.