Nabeschouwing Burton Albion - Cheltenham Town (1-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Burton Albion het zaterdag 22 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Cheltenham Town (1-0)

Het League One duel tussen Burton Albion en Cheltenham Town is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 1-0 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door V. Adeboyejo, waarmee Burton Albion met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Burton Albion dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Burton Albion uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Burton Albion - Cheltenham Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Wissel Cheltenham Town Wissel B. Williams voor S. Long Cheltenham Town
54' Wissel Cheltenham Town Wissel E. Bonds voor C. Norton Cheltenham Town
68' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor T. Perry Cheltenham Town
68' Wissel Burton Albion Wissel J. Smith voor J. Powell Burton Albion
68' Wissel Burton Albion Wissel B. Kamwa voor T. Onyango Burton Albion
74' Wissel Cheltenham Town Wissel J. Olayinka voor T. Perry Cheltenham Town
75' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Brown voor R. Broom Cheltenham Town
77' Doelpunt Burton Albion Doelpunt V. Adeboyejo met assist van J. Smith Burton Albion 1-0
88' Wissel Burton Albion Wissel C. Butcher voor D. Keillor-Dunn Burton Albion
95' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor T. Taylor Burton Albion
95' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor R. Jackson Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Cheltenham Town
Opstellingen Burton Albion - Cheltenham Town
De opstellingen van Burton Albion en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Burton Albion - Cheltenham Town

Burton Albion en Cheltenham Town treffen elkaar in de 16e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Wright en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burton Albion en Cheltenham Town in de League One vond plaats op 8 januari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Burton Albion en Cheltenham Town eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Burton Albion 0
Winst Cheltenham Town 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burton Albion op een 23e positie staat, terwijl we Cheltenham Town terugvinden op de 20e plaats.