Nabeschouwing Burton Albion - Ipswich Town (0-1) || League One 2022/2023

Dinsdag 16 augustus 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Burton Albion het dinsdag 16 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Ipswich Town (0-1)

Het League One duel tussen Burton Albion en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door M. Harness, waarmee Ipswich Town met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Ipswich Town uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Burton Albion - Ipswich Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Wissel Burton Albion Wissel J. Powell voor C. Shaughnessy Burton Albion
45' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor G. Edmundson Ipswich Town
60' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt M. Harness met assist van G. Leigh Ipswich Town 0-1
72' Wissel Ipswich Town Wissel C. Chaplin voor S. Aluko Ipswich Town
72' Wissel Ipswich Town Wissel T. John-Jules voor M. Harness Ipswich Town
72' Wissel Ipswich Town Wissel K. Vincent-Young voor F. Ladapo Ipswich Town
82' Wissel Burton Albion Wissel V. Adeboyejo voor A. Oshilaja Burton Albion
88' Wissel Burton Albion Wissel L. Moult voor J. Smith Burton Albion
91' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor G. Ahadme Burton Albion
96' Wissel Ipswich Town Wissel C. Burgess voor K. Jackson Ipswich Town
96' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor G. Leigh Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Ipswich Town
Opstellingen Burton Albion - Ipswich Town
De opstellingen van Burton Albion en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Burton Albion - Ipswich Town

Burton Albion en Ipswich Town treffen elkaar in de 4e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ben Toner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burton Albion en Ipswich Town in de League One vond plaats op 19 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ipswich Town. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Ipswich Town favoriet. 5 keer wist de ploeg van Burton Albion te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Burton Albion. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Burton Albion 1
Winst Ipswich Town 5
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burton Albion op een 22e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 1e plaats.