Nabeschouwing Cambridge United - Burton Albion (4-3) || League One 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Cambridge United het zaterdag 27 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Burton Albion (4-3)

Het League One duel tussen Cambridge United en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Ben Speedie geëindigd in een 4-3 overwinning voor Cambridge United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Burton Albion kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van G. Ahadme. In de 10e minuut moest J. Smith van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Ben Speedie een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Burton Albion verder met een speler minder. Na de openingsgoal kwam Cambridge United in de 34e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van S. Smith.

In de 41e minuut was het Burton Albion dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van J. Brayford. Na 53 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Smith de 2-2 maakte namens Cambridge United. Burton Albion kwam op voorsprong nadat G. Ahadme de 2-3 wist te maken na 67 minuten. In de 69e minuut viel even later opnieuw een doelpunt. Het was S. Smith die de score op 3-3 zette en daarmee Cambridge United weer op gelijke hoogte bracht. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door L. ONeil van Cambridge United die daarmee in de 79e minuut de eindstand bepaalde: 4-3.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ben Speedie en eindigde de wedstrijd dus met een 4-3 stand in het voordeel van Cambridge United.

LIVE Cambridge United - Burton Albion 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Burton Albion Doelpunt G. Ahadme Burton Albion 0-1
10' Rode kaart Burton Albion Rode kaart voor J. Smith Burton Albion
19' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor T. Hamer Burton Albion
27' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor G. Ahadme Burton Albion
34' Doelpunt Cambridge United Doelpunt S. Smith met assist van S. Tracey Cambridge United 1-1
38' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor P. Digby Cambridge United
41' Doelpunt Burton Albion Doelpunt J. Brayford met assist van T. Taylor Burton Albion 1-2
46' Wissel Burton Albion Wissel T. Onyango voor W. Kokolo Burton Albion
51' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor J. Brayford Burton Albion
53' Doelpunt Cambridge United Doelpunt S. Smith met assist van S. Tracey Cambridge United 2-2
62' Wissel Burton Albion Wissel J. Powell voor D. Keillor-Dunn Burton Albion
66' Wissel Cambridge United Wissel L. ONeil voor P. Digby Cambridge United
67' Doelpunt Burton Albion Doelpunt G. Ahadme Burton Albion 2-3
69' Doelpunt Cambridge United Doelpunt S. Smith met assist van L. ONeil Cambridge United 3-3
78' Wissel Cambridge United Wissel J. Lankester voor H. Knibbs Cambridge United
79' Doelpunt Cambridge United Doelpunt L. ONeil met assist van J. Ironside Cambridge United 4-3
89' Wissel Burton Albion Wissel V. Adeboyejo voor C. Butcher Burton Albion
94' Wissel Cambridge United Wissel Z. Ibsen Rossi voor S. Tracey Cambridge United
96' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor J. Lankester Cambridge United
97' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor C. Borthwick-Jackson Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Burton Albion
Opstellingen Cambridge United - Burton Albion
De opstellingen van Cambridge United en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.