Nabeschouwing Charlton Athletic - Milton Keynes Dons (0-2) || League One 2022/2023

Dinsdag 25 oktober 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Charlton Athletic het dinsdag 25 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Milton Keynes Dons (0-2)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 0-2 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor R. Inniss van Charlton Athletic. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 65e minuut het veld moest verlaten. Een penalty zorgde er later in de 66e minuut voor dat Milton Keynes Dons via W. Grigg op 0-1 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Milton Keynes Dons via een goal van B. Johnson in de 78e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Milton Keynes Dons.

LIVE Charlton Athletic - Milton Keynes Dons 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Payne voor T. Campbell Charlton Athletic
54' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor R. Inniss Charlton Athletic
65' Tweede gele kaart Charlton Athletic Tweede gele kaart voor R. Inniss Charlton Athletic
66' Penalty Milton Keynes Dons Penalty W. Grigg Milton Keynes Dons 0-1
73' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor C. Kirk Charlton Athletic
73' Wissel Charlton Athletic Wissel S. Sessegnon voor J. Stockley Charlton Athletic
75' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Devoy voor L. Barry Milton Keynes Dons
78' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt B. Johnson Milton Keynes Dons 0-2
79' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Eisa voor W. Grigg Milton Keynes Dons
80' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Morgan voor S. Fraser Charlton Athletic
85' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Smith voor H. Lawrence Milton Keynes Dons
86' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Burns voor J. McEachran Milton Keynes Dons
87' Wissel Charlton Athletic Wissel C. McGrandles voor G. Dobson Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Milton Keynes Dons
Opstellingen Charlton Athletic - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Charlton Athletic en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.