Nabeschouwing Charlton Athletic - Plymouth Argyle (5-1) || League One 2022/2023

Dinsdag 16 augustus 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Charlton Athletic het dinsdag 16 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Plymouth Argyle (5-1)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Sam Purkiss geëindigd in een 5-1 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door J. Rak-Sakyi, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. In de 39e minuut moest J. Wilson van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Sam Purkiss een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Plymouth Argyle verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Charlton Athletic vervolgens op 2-0. Het was J. Stockley die vanaf 11 meter wist te scoren in de 41e minuut.

In de 48e minuut volgde een derde treffer van Charlton Athletic, waarmee S. Clare zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 71 minuten deed M. Whittaker iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Plymouth Argyle werd verkleind tot 3-1. In de 76e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het C. Kirk die namens Charlton Athletic het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 84e minuut was het Charlton Athletic dat via M. Leaburn de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sam Purkiss en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Charlton Athletic.

LIVE Charlton Athletic - Plymouth Argyle 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Rak-Sakyi Charlton Athletic 1-0
39' Rode kaart Plymouth Argyle Rode kaart voor J. Wilson Plymouth Argyle
41' Penalty Charlton Athletic Penalty J. Stockley Charlton Athletic 2-0
48' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt S. Clare met assist van C. Kirk Charlton Athletic 3-0
46' Wissel Plymouth Argyle Wissel M. Butcher voor A. Randell Plymouth Argyle
46' Wissel Plymouth Argyle Wissel B. Galloway voor B. Mumba Plymouth Argyle
46' Wissel Plymouth Argyle Wissel N. Ennis voor R. Hardie Plymouth Argyle
54' Wissel Plymouth Argyle Wissel L. Jephcott voor F. Azaz Plymouth Argyle
58' Wissel Charlton Athletic Wissel C. McGrandles voor S. Clare Charlton Athletic
63' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Leaburn voor J. Rak-Sakyi Charlton Athletic
64' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Payne voor S. Fraser Charlton Athletic
71' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt M. Whittaker Plymouth Argyle 3-1
76' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Kirk Charlton Athletic 4-1
77' Wissel Charlton Athletic Wissel R. Inniss voor E. OConnell Charlton Athletic
83' Wissel Plymouth Argyle Wissel N. Lonwijk voor J. Edwards Plymouth Argyle
84' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt M. Leaburn Charlton Athletic 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Plymouth Argyle
Opstellingen Charlton Athletic - Plymouth Argyle
De opstellingen van Charlton Athletic en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.