Nabeschouwing Cheltenham Town - Accrington Stanley (0-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 11 februari 2023 - 16:00 uur



In de League One 2022/2023 neemt Cheltenham Town het zaterdag 11 februari 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Accrington Stanley (0-0)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Cheltenham Town en Accrington Stanley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Cheltenham Town - Accrington Stanley
LIVE Cheltenham Town - Accrington Stanley 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Accrington Stanley
Opstellingen Cheltenham Town - Accrington Stanley

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cheltenham Town - Accrington Stanley

Cheltenham Town en Accrington Stanley treffen elkaar in de 31e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Will Finnie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cheltenham Town en Accrington Stanley in de League One vond plaats op 17 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Accrington Stanley. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Cheltenham Town als Accrington Stanley wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cheltenham Town 1
Winst Accrington Stanley 1
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cheltenham Town op een 18e positie staat, terwijl we Accrington Stanley terugvinden op de 22e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Cheltenham Town - Accrington Stanley Opstelling Cheltenham Town Opstelling Accrington Stanley Live Cheltenham Town - Accrington Stanley Live Cheltenham Town - Accrington Stanley kijken Cheltenham Town - Accrington Stanley kijken Live Cheltenham Town - Accrington Stanley stream Cheltenham Town - Accrington Stanley Fox Sports Nabeschouwing Cheltenham Town - Accrington Stanley Uitslag Cheltenham Town - Accrington Stanley Statistieken Cheltenham Town - Accrington Stanley League One 2022/2023 Cheltenham Town - Accrington Stanley wedden Cheltenham Town - Accrington Stanley gokken Cheltenham Town - Accrington Stanley Unibet