Nabeschouwing Cheltenham Town - Oxford United (1-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Cheltenham Town het zaterdag 27 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Oxford United (1-2)

Het League One duel tussen Cheltenham Town en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 1-2 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door T. Perry, waarmee Cheltenham Town met 1-0 de leiding nam. Oxford United kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Brannagan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut kreeg B. Bodin van Oxford United voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Oxford United de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

C. Brannagan zette Oxford United even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Charles Breakspear toegekende penalty wist te benutten. In de 93e minuut moest Cheltenham Town verder met een man minder, nadat E. Chapman een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Charles Breakspear, waardoor Oxford United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cheltenham Town - Oxford United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor E. Chapman Cheltenham Town
46' Wissel Oxford United Wissel M. Taylor voor J. Golding Oxford United
61' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor K. Joseph Oxford United
63' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt T. Perry met assist van A. May Cheltenham Town 1-0
66' Doelpunt Oxford United Doelpunt C. Brannagan met assist van B. Bodin Oxford United 1-1
70' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor B. Bodin Oxford United
74' Tweede gele kaart Oxford United Tweede gele kaart voor B. Bodin Oxford United
79' Wissel Oxford United Wissel A. Gorrin voor J. Henry Oxford United
81' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Norton voor D. Adshead Cheltenham Town
82' Wissel Cheltenham Town Wissel W. Ferry voor B. Williams Cheltenham Town
82' Wissel Oxford United Wissel J. Mousinho voor S. Seddon Oxford United
84' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Taylor Cheltenham Town
86' Penalty Oxford United Penalty C. Brannagan Oxford United 1-2
87' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Raglan voor L. Freestone Cheltenham Town
90' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Taylor Oxford United
90' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor W. Ferry Cheltenham Town
92' Wissel Oxford United Wissel G. ODonkor voor K. Joseph Oxford United
93' Tweede gele kaart Cheltenham Town Tweede gele kaart voor E. Chapman Cheltenham Town
93' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor G. Lloyd Cheltenham Town
94' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brannagan Oxford United
94' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Norton Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Oxford United
Opstellingen Cheltenham Town - Oxford United
De opstellingen van Cheltenham Town en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Oxford United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.