Nabeschouwing Cheltenham Town - Shrewsbury Town (2-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Cheltenham Town het zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Shrewsbury Town (2-0)

Het League One duel tussen Cheltenham Town en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Carl Brook geëindigd in een 2-0 overwinning voor Cheltenham Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door S. Long, waarmee Cheltenham Town met 1-0 de leiding nam. Cheltenham Town vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. May op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Cheltenham Town.

LIVE Cheltenham Town - Shrewsbury Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor T. Flanagan Shrewsbury Town
24' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor L. Sercombe Cheltenham Town
45' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt S. Long Cheltenham Town 1-0
46' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. May met assist van R. Jackson Cheltenham Town 2-0
67' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Pyke voor R. Bowman Shrewsbury Town
84' Wissel Cheltenham Town Wissel G. Lloyd voor D. NLundulu Cheltenham Town
86' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. OBrien voor T. Flanagan Shrewsbury Town
90' Wissel Cheltenham Town Wissel T. Perry voor A. May Cheltenham Town
93' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Dacosta voor E. Bennett Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Shrewsbury Town
Opstellingen Cheltenham Town - Shrewsbury Town
De opstellingen van Cheltenham Town en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cheltenham Town - Shrewsbury Town

Cheltenham Town en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 12e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carl Brook en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cheltenham Town en Shrewsbury Town in de League One vond plaats op 18 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shrewsbury Town. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Cheltenham Town als Shrewsbury Town wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Cheltenham Town 1
Winst Shrewsbury Town 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cheltenham Town op een 20e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 9e plaats.