Nabeschouwing Derby County - Peterborough United (2-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Derby County het zaterdag 27 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Peterborough United (2-1)

Het League One duel tussen Derby County en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 2-1 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor N. Thompson van Peterborough United. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 56e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 69 minuten was het J. Knight die Peterborough United op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Knight namens Derby County in de 88e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat D. McGoldrick namens Derby County in de 92e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bobby Madden, waardoor Derby County dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Derby County - Peterborough United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Taylor Peterborough United
30' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor N. Thompson Peterborough United
41' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor H. Burrows Peterborough United
46' Wissel Derby County Wissel C. Forsyth voor H. Roberts Derby County
56' Tweede gele kaart Peterborough United Tweede gele kaart voor N. Thompson Peterborough United
57' Wissel Peterborough United Wissel J. Knight voor J. Taylor Peterborough United
64' Gele kaart Derby County Gele kaart voor R. Stearman Derby County
69' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Knight met assist van F. Kent Peterborough United 0-1
69' Wissel Derby County Wissel K. Smith voor M. Bird Derby County
69' Wissel Derby County Wissel D. McGoldrick voor J. Collins Derby County
77' Wissel Peterborough United Wissel E. Mason-Clark voor J. Marriott Peterborough United
84' Wissel Peterborough United Wissel H. Kyprianou voor B. Thompson Peterborough United
84' Wissel Peterborough United Wissel K. Poku voor J. Clarke-Harris Peterborough United
88' Doelpunt Derby County Doelpunt J. Knight met assist van C. Hourihane Derby County 1-1
92' Doelpunt Derby County Doelpunt D. McGoldrick met assist van L. Dobbin Derby County 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Peterborough United
Opstellingen Derby County - Peterborough United
De opstellingen van Derby County en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.