Nabeschouwing Forest Green Rovers - Bolton Wanderers (1-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 8 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Forest Green Rovers het zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The New Lawn in Nailsworth.

Via de Forest Green Rovers - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Forest Green Rovers - Bolton Wanderers (1-0)

Het League One duel tussen Forest Green Rovers en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Marc Edwards geëindigd in een 1-0 overwinning voor Forest Green Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door C. Wickham, waarmee Forest Green Rovers met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Forest Green Rovers.

LIVE Forest Green Rovers - Bolton Wanderers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Forest Green Rovers - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor K. McAllister Forest Green Rovers
32' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt C. Wickham met assist van C. OKeeffe Forest Green Rovers 1-0
46' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Iredale voor G. Johnston Bolton Wanderers
58' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor C. Marques Forest Green Rovers
63' Wissel Bolton Wanderers Wissel O. Afolayan voor G. Thomason Bolton Wanderers
66' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor R. Hendry Forest Green Rovers
70' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Bodvarsson voor E. Kachunga Bolton Wanderers
73' Wissel Forest Green Rovers Wissel J. March voor R. Hendry Forest Green Rovers
78' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Sadlier voor C. Bradley Bolton Wanderers
79' Wissel Forest Green Rovers Wissel M. Peart-Harris voor C. Wickham Forest Green Rovers
83' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor B. Cargill Forest Green Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Forest Green Rovers - Bolton Wanderers
Opstellingen Forest Green Rovers - Bolton Wanderers
De opstellingen van Forest Green Rovers en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Forest Green Rovers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.