Nabeschouwing Forest Green Rovers - Plymouth Argyle (0-3) || League One 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Forest Green Rovers het zaterdag 20 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in The New Lawn in Nailsworth.

Via de Forest Green Rovers - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Forest Green Rovers - Plymouth Argyle (0-3)

Het League One duel tussen Forest Green Rovers en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 0-3 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door F. Azaz, waarmee Plymouth Argyle met 0-1 de leiding nam. Plymouth Argyle vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Mumba op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Plymouth Argyle, waarmee N. Ennis zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Drysdale, waardoor Plymouth Argyle dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Forest Green Rovers - Plymouth Argyle 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Forest Green Rovers - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt F. Azaz met assist van B. Mumba Plymouth Argyle 0-1
27' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt B. Mumba met assist van F. Azaz Plymouth Argyle 0-2
46' Wissel Forest Green Rovers Wissel C. Wickham voor J. March Forest Green Rovers
46' Wissel Forest Green Rovers Wissel S. Robertson voor K. McAllister Forest Green Rovers
58' Wissel Forest Green Rovers Wissel A. Little voor J. Taylor-Moore Forest Green Rovers
61' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt N. Ennis met assist van D. Mayor Plymouth Argyle 0-3
70' Wissel Plymouth Argyle Wissel M. Whittaker voor F. Azaz Plymouth Argyle
71' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Hardie voor N. Ennis Plymouth Argyle
71' Wissel Forest Green Rovers Wissel J. Matt voor R. Brown Forest Green Rovers
74' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor R. Hendry Forest Green Rovers
77' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Houghton voor D. Mayor Plymouth Argyle
84' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor B. Mumba Plymouth Argyle
87' Wissel Plymouth Argyle Wissel M. Gillesphey voor B. Mumba Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Forest Green Rovers - Plymouth Argyle
Opstellingen Forest Green Rovers - Plymouth Argyle
De opstellingen van Forest Green Rovers en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Forest Green Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.