Nabeschouwing Forest Green Rovers - Portsmouth (0-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Forest Green Rovers het zaterdag 22 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in The New Lawn in Nailsworth.

Via de Forest Green Rovers - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Forest Green Rovers - Portsmouth (0-1)

Het League One duel tussen Forest Green Rovers en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 0-1 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door S. Raggett, waarmee Portsmouth met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Portsmouth.

LIVE Forest Green Rovers - Portsmouth 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Forest Green Rovers - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor R. Tunnicliffe Portsmouth
17' Doelpunt Portsmouth Doelpunt S. Raggett met assist van O. Dale Portsmouth 0-1
21' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor R. Hendry Forest Green Rovers
58' Wissel Portsmouth Wissel D. Scarlett voor J. Pigott Portsmouth
62' Wissel Portsmouth Wissel R. Hackett-Fairchild voor O. Dale Portsmouth
62' Wissel Portsmouth Wissel J. Koroma voor R. Curtis Portsmouth
62' Wissel Forest Green Rovers Wissel J. March voor R. Hendry Forest Green Rovers
65' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor D. Scarlett Portsmouth
74' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor A. Little Forest Green Rovers
74' Wissel Forest Green Rovers Wissel J. Matt voor C. Wickham Forest Green Rovers
75' Wissel Forest Green Rovers Wissel K. McAllister voor A. Little Forest Green Rovers
82' Wissel Portsmouth Wissel M. Morrison voor J. J. Mingi Portsmouth
87' Wissel Forest Green Rovers Wissel B. Fiabema voor H. Boyes Forest Green Rovers
92' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor B. Cargill Forest Green Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Forest Green Rovers - Portsmouth
Opstellingen Forest Green Rovers - Portsmouth
De opstellingen van Forest Green Rovers en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Forest Green Rovers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.