Nabeschouwing Ipswich Town - Bristol Rovers (2-0) || League One 2022/2023

Dinsdag 13 september 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Ipswich Town het dinsdag 13 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Bristol Rovers (2-0)

Het League One duel tussen Ipswich Town en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Alan Young geëindigd in een 2-0 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door C. Chaplin, waarmee Ipswich Town met 1-0 de leiding nam. Ipswich Town vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Evans op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 85e minuut kreeg B. Thomas van Bristol Rovers voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Bristol Rovers de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 92e minuut werd A. Kilgour van Bristol Rovers met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Bristol Rovers het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Ipswich Town.

LIVE Ipswich Town - Bristol Rovers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor S. Morsy Ipswich Town
17' Wissel Bristol Rovers Wissel H. Saunders voor H. Anderson Bristol Rovers
24' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt C. Chaplin met assist van S. Morsy Ipswich Town 1-0
50' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor M. Harness Ipswich Town
55' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt L. Evans met assist van F. Ladapo Ipswich Town 2-0
62' Wissel Bristol Rovers Wissel P. Coutts voor L. McCormick Bristol Rovers
62' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Marquis voor T. Clarke Bristol Rovers
62' Wissel Ipswich Town Wissel D. Ball voor C. Burgess Ipswich Town
66' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor L. Hoole Bristol Rovers
68' Wissel Ipswich Town Wissel G. Leigh voor L. Davis Ipswich Town
69' Wissel Ipswich Town Wissel G. Ahadme voor F. Ladapo Ipswich Town
69' Wissel Ipswich Town Wissel T. John-Jules voor M. Harness Ipswich Town
78' Wissel Bristol Rovers Wissel G. Whelan voor A. Evans Bristol Rovers
78' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Jasper voor A. Collins Bristol Rovers
81' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor B. Thomas Bristol Rovers
82' Wissel Ipswich Town Wissel K. Edwards voor W. Burns Ipswich Town
85' Tweede gele kaart Bristol Rovers Tweede gele kaart voor B. Thomas Bristol Rovers
86' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor T. John-Jules Ipswich Town
92' Rode kaart Bristol Rovers Rode kaart voor A. Kilgour Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Bristol Rovers
Opstellingen Ipswich Town - Bristol Rovers
De opstellingen van Ipswich Town en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.