Nabeschouwing Ipswich Town - Milton Keynes Dons (3-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Ipswich Town het zaterdag 13 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Milton Keynes Dons (3-0)

Het League One duel tussen Ipswich Town en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Carl Brook geëindigd in een 3-0 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ipswich Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van W. Burns. Ipswich Town vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Harness op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Ipswich Town, waarmee C. Chaplin zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carl Brook, waardoor Ipswich Town dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ipswich Town - Milton Keynes Dons 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt W. Burns met assist van J. Donacien Ipswich Town 1-0
28' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt M. Harness Ipswich Town 2-0
46' Wissel Milton Keynes Dons Wissel H. Lawrence voor C. Grant Milton Keynes Dons
59' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor E. Robson Milton Keynes Dons
60' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt C. Chaplin met assist van J. Donacien Ipswich Town 3-0
67' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Kemp voor L. Barry Milton Keynes Dons
67' Wissel Milton Keynes Dons Wissel Z. Jules voor D. Oyegoke Milton Keynes Dons
71' Wissel Ipswich Town Wissel K. Edwards voor W. Burns Ipswich Town
71' Wissel Ipswich Town Wissel T. John-Jules voor M. Harness Ipswich Town
71' Wissel Ipswich Town Wissel K. Jackson voor F. Ladapo Ipswich Town
71' Wissel Ipswich Town Wissel S. Aluko voor C. Chaplin Ipswich Town
81' Wissel Ipswich Town Wissel G. Leigh voor L. Davis Ipswich Town
86' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Burns voor M. Dennis Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Milton Keynes Dons
Opstellingen Ipswich Town - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Ipswich Town en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.