Nabeschouwing Lincoln City - Fleetwood Town (2-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Lincoln City het zaterdag 27 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Fleetwood Town (2-2)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Lincoln City en Fleetwood Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door T. Bishop, waarmee Lincoln City met 1-0 de leiding nam. Lincoln City vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Bishop op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 32e minuut wist Fleetwood Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via P. Lane.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Fleetwood Town nadat G. Garner in de 93e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Lincoln City - Fleetwood Town 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Lincoln City Doelpunt T. Bishop met assist van T. Oakley-Boothe Lincoln City 1-0
14' Doelpunt Lincoln City Doelpunt T. Bishop met assist van S. Roughan Lincoln City 2-0
30' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor A. Nsiala Fleetwood Town
32' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt P. Lane met assist van D. Batty Fleetwood Town 2-1
33' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor S. Roughan Lincoln City
56' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Mendes Gomes voor C. Hayes Fleetwood Town
59' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor T. Hopper Lincoln City
59' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Lynch Fleetwood Town
60' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Earl Fleetwood Town
62' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor B. House Lincoln City
66' Wissel Fleetwood Town Wissel G. Garner voor H. Macadam Fleetwood Town
66' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Omochere voor J. Garner Fleetwood Town
68' Wissel Lincoln City Wissel J. Robson voor S. Roughan Lincoln City
78' Wissel Lincoln City Wissel C. Kendall voor T. Bishop Lincoln City
79' Wissel Lincoln City Wissel C. Vernam voor A. Scully Lincoln City
81' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor P. Lane Fleetwood Town
93' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt G. Garner met assist van D. Andrew Fleetwood Town 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Fleetwood Town
Opstellingen Lincoln City - Fleetwood Town
De opstellingen van Lincoln City en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.