Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Bolton Wanderers (0-2) || League One 2022/2023

Dinsdag 13 september 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Milton Keynes Dons het dinsdag 13 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Bolton Wanderers (0-2)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Chris Pollard geëindigd in een 0-2 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 31 minuten. D. Charles maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Bolton Wanderers vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Bolton Wanderers vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Jones op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers.

LIVE Milton Keynes Dons - Bolton Wanderers 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Penalty Bolton Wanderers Penalty D. Charles Bolton Wanderers 0-1
58' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor J. Tucker Milton Keynes Dons
60' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt G. Jones met assist van J. Iredale Bolton Wanderers 0-2
66' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Kayode voor W. Grigg Milton Keynes Dons
66' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. McEachran voor B. Johnson Milton Keynes Dons
73' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Dempsey voor K. Lee Bolton Wanderers
75' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Burns voor M. Smith Milton Keynes Dons
77' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Bakayoko voor E. Kachunga Bolton Wanderers
86' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Sadlier voor D. Charles Bolton Wanderers
87' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Morley voor G. Thomason Bolton Wanderers
89' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor A. Morley Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Bolton Wanderers
Opstellingen Milton Keynes Dons - Bolton Wanderers
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Milton Keynes Dons - Bolton Wanderers

Milton Keynes Dons en Bolton Wanderers treffen elkaar in de 9e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Pollard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milton Keynes Dons en Bolton Wanderers in de League One vond plaats op 26 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milton Keynes Dons. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Milton Keynes Dons favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Bolton Wanderers slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Milton Keynes Dons 2
Winst Bolton Wanderers 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milton Keynes Dons op een 18e positie staat, terwijl we Bolton Wanderers terugvinden op de 8e plaats.